fbpx

Despre academie

Învățatul online

Digitalizarea culturii la nivelul societăţii a determinat apariţia reacţiilor şi la nivelul sistemului de formare, implementarea unor noi metode de acumulare de cunoștințe într-un timp scurt devenit o cerință tot mai acută în domeniul profesional.

Folosind acestă platformă, învătarea SAP online și acumularea de cunoștinte este foarte ușoră, deoarece se bazează pe materiale atent realizate si orientate spre perfomanța cursantului.

Într-o lume în care timpul și banii au devenit interdependente, studiul online oferă posibilitatea de specializare atât pentru cei care doresc să inceapă o carieră în SAP, cât și pentru cei care doresc să se specializeze.

O astfel de abordare a accesibilității materialelor și resurselor oferă cel mai bun rezultat raportat la timpul alocat și disponibil pentru acest proces.

Avantajele învățatului online:

- eficiență și costuri reduse;

- flexibilitate program

- accesibilitate si mobilitate

- comunicare intre specialisti si cursanti

- învățare interactivă și continuă

- specializare rapida

- ritm propriu

- ofertă variată de cursuri

- invățare independentă și interacțiune

Interactivitate

A venit timpul să punem în aplicare învățarea online. Practici excelente există deja, prin urmare ne putem propune ca, împreună, să creăm un mediu virtual de învățare adaptat unui mediu competitiv, în care cu toții ne dorim să învățăm într-un ritm mai alert, mai dinamic și, cu siguranță, aplicativ.

Forumuri și grupuri de discuții

Fiecare training și curs are propriul grup de discuție în care trainerul comunică cu participanții. Acest lucru este foarte util, deoarece în timp ce parcurg informația, participanții pot să adreseze întrebări și pot urmări ce alte discuții au mai fost deschise de ceilalți participanți.

despre_noi

Ultimele cursuri adăugate:

Articole