fbpx

Introducere in SAP BW/BI

Business Intelligence se referă la sisteme informatice de identificare, extragere și analizare a datelor disponibile într-o companie, sisteme al căror scop este de a oferi un suport real pentru luarea de decizii de business. Business Intelligence este alcatuită din activităţi precum: analiza volumelor mari de date, procesare analitică şi raportare.

181 STUDENTS ENROLLED

andreiTrainer: Andrei Chirica – SAP Certified Associate BW & BPC at Information Business Consulting (IBC)

Sunt consultant SAP BW de 5 ani, am implementat proiecte atat in institutii din domeniul public cat si in companii private. Am oferit training-uri utilizatorilor in fiecare proiect in care am fost implicat – cei mai multi nu veneau neaparat din sfera IT, iar de solutia SAP BW nu auzisera deloc. Acum, 80% dintre acestia utilizeaza SAP BW zilnic, iar cativa au devenit consultanti SAP BW.
In afara de SAP BW, am cunostinte in:
– SAP Business Objects Business Intelligence – solutie integrata pentru raportare si analiza datelor
– IBM Cognos – solutia integrata pentru raportare si analiza datelor oferita de IBM (echivalentul SAP Business Objects Business Intelligence) .

Course Reviews

5

5
1 ratings
  • 5 stars1
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0
  1. 5

    Un curs cu informatii clare,la subiect.

Despre SAP Online

SapOnline.ro - Toate materialele de instruire SAP sunt proprietatea SAPOnline.ro. Saponline.ro nu este afiliat SAP AG. SAP este o marca inregistrata SAP AG. SAP AG nu este editorul materialelor de pe acest site si nu este responsabil pentru acestea.

Online acum

There are no users currently online

Cauta un curs

top