fbpx

Application log

Când realizam programe ABAP, uneori trebuie să aducem la cunoștința utilizatorilor finali situațiile apărute în timpul execuției, care sunt, de obicei, erori, avertismente sau mesaje de succes. Pentru a realiza acest lucru, putem folosi Application Log, care reprezinta un set de module de funcții furnizate de SAP pentru colectarea mesajelor, salvarea, citirea și ștergerea jurnalelor de informatii din baza de date (logs) și afișarea acestor jurnale de informatii (logs).

30 STUDENTS ENROLLED

Când realizam programe ABAP, uneori trebuie să aducem la cunoștința utilizatorilor finali situațiile apărute în timpul execuției, care sunt, de obicei erori, avertismente sau mesaje de succes. Pentru a realiza acest lucru, putem folosi Application Log, care reprezintă un set de module de funcții furnizate de SAP pentru colectarea mesajelor, salvarea, citirea și ștergerea jurnalelor de informaţii (logs) din baza de date și afișarea acestor jurnale de informatii (logs).

Course Reviews

N.A

ratings
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

No Reviews found for this course.

Despre SAP Online

SapOnline.ro - Toate materialele de instruire SAP sunt proprietatea SAPOnline.ro. Saponline.ro nu este afiliat SAP AG. SAP este o marca inregistrata SAP AG. SAP AG nu este editorul materialelor de pe acest site si nu este responsabil pentru acestea.

Online acum

There are no users currently online

Cauta un curs

top