fbpx

Statistici COVID19 in Lumira

SAP Lumira - tool pentru vizualizarea datelor

SAP Lumira (denumit si SAP Intelligence Visual) este un software de business dezvoltat de SAP BusinessObjects  pentru manipularea și vizualizarea datelor.

SAP Lumira oferă utilizatorilor posibilitatea să acceseze, să transforme și să vizualizeze datelele de orice dimensiune și într-un mod repetabil.

Lumira are o interfață simplă, ușor de utilizat și oferă o vizualizare foarte de impact care permite utilizatorilor să analizeze rapid datele, fără a fi nevoie de programare.

Având o interfață care foloseşte Drag-and-Drop, utilizatorilor le este ușor să se familiarizeze cu interfaţa iar cu doar câteva clicuri pot fi colectate date, combinate și vizualizate într-un mod grafic.

Prezentare realizată în SAP Lumira

Vrei să vizualizezi GRATIS prezentarea video despre SAP Lumira în care s-a realizat documentul de mai sus?

După trimiterea datelor urmează să vă trimitem linkul pentru vizualizarea prezentarii video despre SAP Lumira. Dacă nu primiți linkul în maxim 48 de ore, vă rugăm să ne scrieți pe contact@saponline.ro

28 March 2020

0 responses on "Statistici COVID19 in Lumira"

Leave a Message

Despre SAP Online

SapOnline.ro - Toate materialele de instruire SAP sunt proprietatea SAPOnline.ro. Saponline.ro nu este afiliat SAP AG. SAP este o marca inregistrata SAP AG. SAP AG nu este editorul materialelor de pe acest site si nu este responsabil pentru acestea.

Online acum

There are no users currently online

Cauta un curs

top