fbpx

SAP Digital Boardroom

SAP Digital Boardroom este o nouă soluție de tip Analytics bazată pe tehnologia SAP HANA și SAP HANA Cloud care își propune să simplifice raportarea performanței în toate domeniile de activitate în timp real.

Fără doar și poate această soluție va deveni sursa principală a boardului unei companii pentru a identifica indicatorii criticii din cadrul businessului, permițând acestora să monitorizeze o serie de parametrii în funcție de schimbările economice.

Soluția este foarte utilă în primul rând persoanelor cu decizie din cadrul companiilor deoarece prezintă o vedere de ansamblu în timp real a performanței afacerii. Odata cu apariția acestui produs, managerii vor putea lua decizii în cunoștință de cauza datorită imbinării soluției cu tehnici de business intelligence.

Printre beneficiile aduse de către SAP Digital Boardroom se numără transparența datelor, livrarea în timp real a diverselor rapoarte financiare sau operațiuni de marketing sau vânzări și o interfață foarte intuitivă.

SAP Digital Boardroom product shot 1

 

30 July 2018

0 responses on "SAP Digital Boardroom"

Leave a Message

Despre SAP Online

SapOnline.ro - Toate materialele de instruire SAP sunt proprietatea SAPOnline.ro. Saponline.ro nu este afiliat SAP AG. SAP este o marca inregistrata SAP AG. SAP AG nu este editorul materialelor de pe acest site si nu este responsabil pentru acestea.

Online acum

There are no users currently online

Cauta un curs

top