fbpx

Noutati direct pe WhatsApp

Dacă până acum puteam să ne documentam despre noile produse şi updateuri realizate de către compania SAP pe diferite siteuri de specialitate, acum putem să primim cele mai noi informaţii direct pe WhatsApp.

Accesaţi de pe telefonul mobil una dintre categoriile de mai jos:

După ce accesaţi linkul, o să vi se deschidă o pagină cu un banner verde. Faceți clic pe acesta și veți primi numărul de contact Whatsapp pentru categoria selectată. Adăugaţi contactul în lista dumneavoastră.

whatsapp4

 

whatsapp2

După ce aţi adăugat contactul în lista dumneavoastră e necesar să trimiteţi un mesaj cu textul Start pentru a începe să primiţi noutăţi.

whatsapp3

O să primiţi automat un mesaj de confirmare. Dacă nu mai doriţi să primiti mesaje atunci trimiteţi un nou mesaj cu Stop.

whatsapp5

Numărul de mesaje primite diferă în funcţie de categoria aleasă. Puteţi să accesaţi în acelasi timp mai multe categorii.

Spor la acumulat noi informaţii!

30 July 2018

0 responses on "Noutati direct pe WhatsApp"

Leave a Message

Despre SAP Online

SapOnline.ro - Toate materialele de instruire SAP sunt proprietatea SAPOnline.ro. Saponline.ro nu este afiliat SAP AG. SAP este o marca inregistrata SAP AG. SAP AG nu este editorul materialelor de pe acest site si nu este responsabil pentru acestea.

Online acum

There are no users currently online

Cauta un curs

top