fbpx

Introducere in programare ABAP – curs pentru consultanti

115 STUDENTS ENROLLED

Sistemul SAP R/3 a luat fiinta in 1992, iar programarea de atunci se face in limbajul ABAP. Acesta este în prezent poziționat, alături de Java, ca limbaj de programare Application Server SAP, care face parte din platforma NetWeaver pentru construirea de aplicații de business.

SAP ofera un sistem foarte stabil si cu multe programe deja predefinite. Orice program care nu exista si este dorit de catre client trebuie sa fie implementat in ABAP.

Limbajul ABAP este foarte usor de invatat atat de catre programatori, cat si de cei care invata pentru prima data un limbaj de programare.

La nivel macro sistemul SAP R/3 poate fi impartit in 2 categorii: tehnic si functional.

r1

Course Reviews

5

5
2 ratings
 • 5 stars2
 • 4 stars0
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0
 1. Feedback curs ABAP

  5

  Acest curs a venit pentru mine intr-un moment potrivit si a fost o decizie rapida, pe care ma bucur nespus ca am luat-o fara sa stau prea mult pe ganduri.

  Cursul a fost usor “digerabil” si asta mult datorita rabdarii trainer-ului. Structurarea materiei, multiplele exemple si implicarea m-au facut sa plec de cele mai multe ori cu lectia invatata din clasa, toate prinzand contur de-a lungul orelor in baza materialelor puse la dispozitie, printre exercitii si teme.
  Consider ca am invatat mult pe parcursul acestui curs si am de gand sa continui in aceasta directie asa cum mi-am propus inca de la inceput.
  Recomand cu incredere si pot spune ca imi pare rau doar de un singur lucru, anume ca s-a terminat.

  Multumesc de rabdare si flexibilitate, explicatii si timp!

 2. Un curs interactiv, foarte bine structurat, care ofera o baza excelenta pe care se poate construi mai departe.

  5

  Este un curs extrem de bine structurat care cuprinde o baza solida pe care se poate construi mai departe, atat ca si consultant functional cat si ca programator ABAP.
  Cursul contine informatii clare cu exemple inspirate din viata reala. Acest lucru ajuta foarte mult la asimilarea informatiilor, facilitand intelegerea inclusiv pentru cei care nu au fost inca familiarizati cu programarea.
  Exercitiile facute de-a lungul cursului au ajutat foarte mult in invatarea materiei predate deoarece au fost construite in asa fel incat mi-au raspuns si ultimelor neclaritati ramase.
  Mi-a placut pasiunea pe care Trainerul a reusit sa ne-o insufle la fiecare curs, creand in acest fel o atmosfera foarte buna si reusind sa ne motiveze de fiecare data.
  Dupa fiecare curs am iesit incarcata cu energie si cu o dorinta sa invat si mai mult din acest domeniu. Horia cu siguranta reuseste sa iti deschida apetitul pentru SAP ABAP fiind un trainer excelent!

  Consider ca am invatat foarte mult pe parcursul acestui curs si recomand cu incredere tuturor celor interesati sa invete SAP ABAP.

Despre SAP Online

SapOnline.ro - Toate materialele de instruire SAP sunt proprietatea SAPOnline.ro. Saponline.ro nu este afiliat SAP AG. SAP este o marca inregistrata SAP AG. SAP AG nu este editorul materialelor de pe acest site si nu este responsabil pentru acestea.

Online acum

There are no users currently online

Cauta un curs

top