fbpx

SAP de la 0 la Expert – curs online

De ce am hotarat sa tin aceste cursuri?

Motivat de feedbackurile primite de la participantii de la cursurile clasice, unde am mentorat peste 100 de persoane, m-am hotarat sa ma adresez unui numar mult mai larg de persoane care isi doresc sa acumuleze cat mai multe informatii in aceasta directie printr-un pachet de cursuri online, cu o programa bine structurata care pune accent pe informatia concreta si necesara cursantilor, fiind usor de parcurs si asimilat.

Cum vor decurge cursurile online?

Cursurile vor contine filmulete video si datorita faptului ca sunt online ofera cursantilor posibilitatea de studiere la orice ora. Cursurile au la baza activitatea practica, astfel se pune accentul pe o invatara moderna si eficienta.

Durata cursurilor:

Cursurile online contin aproximativ 100 de ore de continut video, care pot fi accesate in orice moment.

Fiecare cursant va primi 4 luni acces la filmuletele de pe platforma din momentul inscrierii.

Curricula cursurilor

Avantajele participarii la acest curs

ACCES Sistem DEMO

In prima parte a cursului o să primeşti paşii necesari instalării propriului sistem demo SAP şi a licenţei de utilizare. Astfel vei putea exersa multe dintre lucrurile pe care le vom parcurge in cadrul cursurilor.

RAPORT CALITATE-PRET

Ne dorim să vă oferim cel mai bun raport calitate-pret. În cadrul cursurilor vom pune foarte mare accent pe întrebările voastre şi pe feedbackurile primite după fiecare lecţie.


LECŢII VIDEO

Toate cele 100 de ore de curs vor fi video, astfel vei avea ocazia să le revezi oricând doresti. Acest lucru îţi va fi de folos pentru a putea sa te organizezi cat mai bine.


Comunitate

În cadrul cursului vom forma o comunitate activa care sa rămână şi dupa finalizarea cursului pentru întrebări şi sfaturi.

Intrebari si raspunsuri legate de curs

Cursul continand filmulete video va putea fi urmarit oricand doresti.

Pentru a participa la curs ai nevoie de un calculator (nu Mac) şi o conexiune la internet. Acest lucru e necesar daca vrei sa pui in aplicare informatiile pe care le vei urmari in videourile din curs.

In cadrul cursului o sa ai paşii necesari pentru instalarea sistemului demo SAP pe care îţi recomandam să îl instalezi pentru a pune ulterior în practică informaţiile pe care le vei primi la curs. Pentru instalarea ai nevoie de un laptop care să aibă minim 8GB de memorie şi 80GB disponibili pe hard.

Inscriere curs

Deoarece imi doresc ca la acest cursuri sa participe cat mai multa lume si astfel sa creasca nivelul de cunostinte din domeniul SAP al consultantilor din Romania, pretul va fi unul mai mult modic pentru multitudinea de informatii care urmeaza sa fie prezentate. In acelasi timp, deoarece cred cu tarie ca a da informatia mai departe reprezinta cheia evolutiei, daca o persoana mai participa impreuna cu un prieten la acest curs, pretul va scadea la jumatate.

Cost singur: 200 de euro

Cost impreuna cu un prieten: 200 de euro, dar o sa platiti fiecare cate 100 de euro.

Pretul este pe intregul pachetul de 18 cursuri (100 de ore) !

Dupa trimiterea datelor urmează să te contactam sau sa va contactam pentru definitivarea procesului de înscriere. Daca nu primiti un raspuns la cererea de inscriere in maxim 48 de ore, va rugam sa ne scrieti pe contact@saponline.ro

Despre SAP Online

SapOnline.ro - Toate materialele de instruire SAP sunt proprietatea SAPOnline.ro. Saponline.ro nu este afiliat SAP AG. SAP este o marca inregistrata SAP AG. SAP AG nu este editorul materialelor de pe acest site si nu este responsabil pentru acestea.

Online acum

There are no users currently online

Cauta un curs

top