fbpx

Curs de SAP Online

Curs de SAP online

Curs pentru viitorii consultanţi tehnici sau funcţionali din domeniul SAP! Domeniul IT este foarte atractiv pentru cei care îşi cauta un job. Profesioniştii din acest domeniu sunt la mare căutare atât în ţară, cât şi în străinatate.

De ce SAP?

În acest moment compania SAP deţine softul de tip ERP (Planificarea resurselor intreprinderilor) care este numărul 1 la nivel global, având peste 230000 de clienţi.

SAP, principalul jucător al pieței germane de software generează 74% din vânzările primelor 100 de companii germane producătoare de software. Având un puternic brand global, SAP este totodată cel mai mare producător european de software (generând 39% din încasările din software din Europa, Orientul Mijlociu și Africa) și este singurul producător de software din primii 10 cei mai mari jucători globali care nu provine din Statele Unite. (Wikipedia)

 Cui se adresează acest curs?

  1. – persoanelor care își doresc să devină consultanţi funcţional SAP
  2. – persoanelor care vor să înveţe cum se face programarea în SAP
  3. – persoanelor care lucreaza in sistemul SAP şi îşi doresc îmbunătăţirea cunoştintelor
 
Cand va avea loc acest curs?
 
Cursul va fi online si se va desfasura in fiecare miercuri si joi de la ora 19 la ora 21, incepand cu data de 12 iunie, timp de 4 saptamani.
Cursul va avea loc in urmatoarele zile:  12,13, 26,27 iunie si 3,4, 10,11 iulie
 
 

Cuprinsul cursului

Lectia 1: Introducere în sistemele ERP si SAP (2.5h)

Lectia 2: Introducere în programarea SAP ABAP (12.5 h)

Lectia 3: Debugging (2.5h)

Lectia 4: Introducere în programarea orientată obiect (2.5h)

Avantajele participarii la acest curs

ACCES Sistem DEMO

Inainte de începerea cursului o să primeşti paşii necesari instalării propriului sistem demo SAP şi a licenţei de utilizare. Astfel vei putea exersa şi dupa finalizarea cursului

RAPORT CALITATE-PRET

Ne dorim să vă oferim cel mai bun raport calitate-pret. În cadrul cursului vom pune foarte mare accent pe întrebările voastre şi pe feedbackurile primite după fiecare lecţie.

comunitatE

În cadrul cursului vom forma o comunitate activa care sa rămână şi dupa finalizarea curusului pentru întrebări şi sfaturi.

LECŢII VIDEO

Toate cele 20 de ore de curs vor fi înregistrate, astfel vei avea ocazia să le revezi oricând. Acest lucru îţi va fi de folos şi dacă nu ai reuşit să participi la toate lecţiile.

Intrebari legate de curs

Cursul va avea loc în fiecare miercuri şi joi de la ora 19 la 21:30, timp de 4 saptamani, începand cu data 12 iunie.  In total vor fi 20 de ore de curs.

Pentru a participa la curs ai nevoie de un calculator şi o conexiune la internet. In ziua cursului vei primi un link pentru conectare.

Inainte de începerea cursului îţi vom trimite paşii necesari pentru instalarea sistemului demo SAP pe care îţi recomandam să îl instalezi pentru a pune ulterior în practică informaţiile pe care le vei primi la curs. Pentru instalarea ai nevoie de un laptop care să aibă minim 8GB de memorie şi 80GB disponibili pe hard.

Cursurile vor fi înregistrate şi din această cauza nu va fi nici o problemă dacă se va întâmpla să nu poţi participa din diverse motive la o lecţie, urmând ca ulterior să ai acces la toate înregistrarile.

Înscriere curs

Dupa trimiterea datelor urmează să te contactam pentru definitivarea procesului de înscriere.

Per month

Reducere pentru înscrieri până la data de 12 iunie 2019

250

100

Despre SAP Online

SapOnline.ro - Toate materialele de instruire SAP sunt proprietatea SAPOnline.ro. Saponline.ro nu este afiliat SAP AG. SAP este o marca inregistrata SAP AG. SAP AG nu este editorul materialelor de pe acest site si nu este responsabil pentru acestea.

Online acum

There are no users currently online

Cauta un curs

top