fbpx

Curs video SAP de la 0 la Expert

Descriere curs în format video SAP de la 0 la Expert

Cursul online video SAP de la 0 la Expert este construit astfel încât să ofere informații atât celor fără cunoștințe care își doresc să intre în lumea SAP, cât si celor care care au cunoștințe medii sau chiar avansate. Cunoștintele pe care urmează să le dobândiți în urma participării la acest curs vă vor fi de real folos pe piața muncii și vă vor deschide noi oportunități profesionale în direcție tehnică sau funcțională.

Cursul este împărțit pe mai multe teme, fiecare dintre acestea conținând tutorialele video și oferă cursanților posibilitatea de studiere la orice ora. Tutorialele au la baza activitatea practica, astfel se pune accentul pe o învățare modernă și eficientă.

Cursul în cifre

0
Capitole
0
Ore recomandate pentru parcurgerea materialelor
0
Feedbackuri
0
Cursanți înscriși până în prezent

Feedback curs

Am aflat si regasit in cursul acesta multe notiuni SAP de care doar auzisem si nu imi erau foarte clare. M-a ajutat sa vad mai mult din ce inseamna programarea ABAP si mai multe notiuni de "culise", nu doar din perspectiva unui user obisnuit. M-au ajutat mult exemplele si interactivitatea cursului, modalitatea de predare si explicatiile date pe intelesul fiecarui cursant. Recomand acest curs, mi-a fost de mare folos in activitatea mea zilnica.
Andreea Dumitru
SAP FI and Group Reporting Expert
Cursul "SAP de la 0 la Expert" este unul foarte bine structurat si reprezinta fara indoiala un element benefic si un plus pentru oricine isi doreste sa se initieze in tainele SAP-ului. Unele din lucrurile care mi-au placut la acest curs este faptul ca, desi se afla in mediul virtual, acesta este interactiv si raspunde nevoilor cursantilor, materialele fiind unele de calitate din care chiar ai ce invata.
Paul Silaghi
SAP Basis Admin
Cursul de 'SAP de la 0 la Expert' m-a ajutat sa inteleg cum sunt configurate si cum functioneaza tabelele din spatele sistemelor SAP cu care interactionez in fiecare zi. Faptul ca este online m-a ajutat sa pot urmari intr-adevar cursurile cand aveam timp disponibil si in ritmul meu. Acopera majoritatea ariile de interactiune cu SAP ul (de la ABAP la HANA) si iti da o viziune de ansamblu asupra sistemelor. Il recomand!
Alexandra Popescu
Advanced Purchaser
Am urmat cursul de SAP (e drept ca nu am reușit sa fiu la zi cu orele) însă aceasta idee de "curs online " este una foarte bună având în vedere câștigurile mai mari pe care le obținem vs.un curs în forma fizica. Acest curs m-a ajutat sa inteleg cum ar trebui abordat un program SAP, atât din punct de vedere utilizator cât și din punctul de vedere al celui care creează codul de programare. Deși funcția actuala nu are legătură cu SAPul (analist credite SME), domeniul economic are, iar pentru acest lucru am decis o lărgire a orizontului de cunoștințe chiar și în zona de programare SAP. Iti mulțumesc pentru inițiativa! Îți mulțumesc pentru suport și dorința de a-i învață pe ceilalți!
Sabau Andreea
Analist credite SME
Sunt multe materiale, asupra carora este necesar sa zaboviti un timp, pentru a le putea intelege. Trainerul adauga tot timpul cursuri noi, astfel incat consider ca acesta este un curs complet si cuprinzator asupra prezentului si viitorului in SAP.
Ionescu Veronica
Manager de Produs

Curricula curs

Informații legate de curs

ACCES Sistem DEMO

În prima parte a cursului o să primeşti paşii necesari instalării propriului sistem demo SAP şi a licenţei de utilizare. Astfel vei putea exersa multe dintre lucrurile pe care le vom parcurge în cadrul cursului.

RAPORT CALITATE-PRET

Ne dorim să vă oferim cel mai bun raport calitate-pret. În cadrul cursului vom pune foarte mare accent pe întrebări şi pe feedbackurile primite după fiecare lecţie.


LECŢII VIDEO

Toate lecțiile de curs sunt video și text, astfel vei avea ocazia să le revezi oricând doresti. Acest lucru îţi va fi de folos pentru a putea să te organizezi cât mai bine.


Comunitate

În cadrul cursului exista un forum de discuții dedicat pentru întrebări şi sfaturi.

Intrebări și răspunsuri legate de curs

Cursul fiind online și continând tutoriale video, îl vei putea urmări oricând dorești.

Pentru a participa la curs ai nevoie de un calculator (nu Mac) şi o conexiune la internet. Acest lucru e necesar daca vrei sa pui in aplicare informatiile pe care le vei urmari in videourile din curs. Pentru instalarea sistemului SAP ai nevoie de un laptop care să aibă minim 8GB de memorie şi 80GB disponibili pe hard.

In cadrul cursului o să primști paşii necesari pentru instalarea sistemului demo SAP pe care îţi recomandăm să îl instalezi pentru a pune ulterior în practică informaţiile pe care le vei primi la curs.

Exemple de lecții

Înscriere curs / Preț

Pachet 1: acces la materiale 3 luni

Pachet 2: acces la materiale 6 luni

Pachet 3: acces la materiale 12 luni + acces la viitoarele capitole adăugate în următoarele 12 luni de la inscriere

După trimiterea datelor urmează să vă contactăm pentru definitivarea procesului de înscriere. Dacă nu primiți un răspuns la cererea de înscriere în maxim 48 de ore, vă rugăm să ne scrieți pe contact@saponline.ro

Despre SAP Online

SapOnline.ro - Toate materialele de instruire SAP sunt proprietatea SAPOnline.ro. Saponline.ro nu este afiliat SAP AG. SAP este o marca inregistrata SAP AG. SAP AG nu este editorul materialelor de pe acest site si nu este responsabil pentru acestea.

Online acum

There are no users currently online

Cauta un curs

top