fbpx

Curs SAP de la 0 la Expert

De ce am hotarat sa tin acest curs-video?

Motivat de feedbackurile primite de la participantii de la cursurile clasice, unde am mentorat peste 100 de persoane, m-am hotarat sa ma adresez unui numar mult mai larg de persoane care isi doresc sa acumuleze cat mai multe informatii in aceasta directie printr-un pachet de tutoriale video online, cu o programa bine structurata care pune accent pe informatia concreta si necesara cursantilor, fiind usor de parcurs si asimilat.

Cum vor decurg tutoriale online din acest curs?

Tutorialele vor contine filmulete video si datorita faptului ca sunt online ofera cursantilor posibilitatea de studiere la orice ora. Tutorialele au la baza activitatea practica, astfel se pune accentul pe o invatara moderna si eficienta.

Durata cursului

Recomandarea mea pentru parcurgerea tuturor tutorialelor video este de 100-150 de ore. Deoarece un tutorial video contine materie foarte condensata, e recomandat sa urmariti un filmulet de cel putin 2 ori.

Fiecare cursant va primi 12 luni acces la filmuletele de pe platforma din momentul inscrierii.

Curricula cursului

Avantajele participarii la acest curs video

ACCES Sistem DEMO

In prima parte a cursului o să primeşti paşii necesari instalării propriului sistem demo SAP şi a licenţei de utilizare. Astfel vei putea exersa multe dintre lucrurile pe care le vom parcurge in cadrul cursurilor.

RAPORT CALITATE-PRET

Ne dorim să vă oferim cel mai bun raport calitate-pret. În cadrul cursurilor vom pune foarte mare accent pe întrebările voastre şi pe feedbackurile primite după fiecare lecţie.


LECŢII VIDEO

Toate lectiile de curs vor fi video, astfel vei avea ocazia să le revezi oricând doresti. Acest lucru îţi va fi de folos pentru a putea sa te organizezi cat mai bine.


Comunitate

În cadrul cursului exista un forum de discutii dedicat pentru întrebări şi sfaturi.

Intrebari si raspunsuri legate de curs

Cursul continand filmulete video va putea fi urmarit oricand doresti.

Pentru a participa la curs ai nevoie de un calculator (nu Mac) şi o conexiune la internet. Acest lucru e necesar daca vrei sa pui in aplicare informatiile pe care le vei urmari in videourile din curs.

In cadrul cursului o sa ai paşii necesari pentru instalarea sistemului demo SAP pe care îţi recomandam să îl instalezi pentru a pune ulterior în practică informaţiile pe care le vei primi la curs. Pentru instalarea ai nevoie de un laptop care să aibă minim 8GB de memorie şi 80GB disponibili pe hard.

Inscriere curs / Pret

Dupa trimiterea datelor urmează să vă contactăm pentru definitivarea procesului de înscriere. Daca nu primiți un raspuns la cererea de înscriere în maxim 48 de ore, vă rugăm să ne scrieți pe contact@saponline.ro

Despre SAP Online

SapOnline.ro - Toate materialele de instruire SAP sunt proprietatea SAPOnline.ro. Saponline.ro nu este afiliat SAP AG. SAP este o marca inregistrata SAP AG. SAP AG nu este editorul materialelor de pe acest site si nu este responsabil pentru acestea.

Online acum

There are no users currently online

Cauta un curs

top