fbpx

Curs Introducere in SAP ABAP

Cui se adresează cursul?

Cursul se adresează persoanelor care vor sa învețe SAP de la 0 și care au ambiția necesară să se reorienteze profesional pentru a învăța SAP, cel mai folosit ERP la nivel global. In cadrul cursului se vor atinge atât părți care țin de ABAP, un limbaj de programare foarte căutat în ultimul timp în IT, cât si părți care sunt necesare pentru persoanele care doresc să devină consultanți funcționali sau tehnici în SAP.

De ce SAP?

În acest moment compania SAP deţine softul de tip ERP (Planificarea resurselor intreprinderilor) care este cel numărul 1 la nivel global, având peste 230000 de clienţi.

SAP, principalul jucător al pieței germane de software generează 74% din vânzările primelor 100 de companii germane producătoare de software. Având un puternic brand global, SAP este totodată cel mai mare producător european de software (generând 39% din încasările din software din Europa, Orientul Mijlociu și Africa) și este singurul producător de software din primii 10 cei mai mari jucători globali care nu provine din Statele Unite. (Wikipedia)

Informații legate de curs

ACCES Sistem DEMO

În prima parte a cursului o să primeşti paşii necesari instalării propriului sistem demo SAP şi a licenţei de utilizare. Astfel vei putea exersa multe dintre lucrurile pe care le vom parcurge în cadrul cursului.

PRET

Ne dorim să vă oferim cel mai bun raport calitate-pret. Costul cursului este de 700 de euro, iar daca va inscrieti pana la 31 iulie primiti acces gratuit si la cursului online SAP de la 0 la Expert, in valoare de 150 de euro.


LECŢII INTERACTIVE ȘI PRACTICE

Toate lecțiile de curs vor fi interactive si vei avea ocazia de a pune in practica ceea ce inveti prin diverse exercitii si scenarii de business.


Comunitate

În cadrul cursului exista un grup de discuții dedicat pentru întrebări şi sfaturi.

Cursul în cifre

0
Feedbackuri
0
Numar maxim de cursanti/curs
0
Ore de curs
0
Absolventi

Curricula curs

1. Introducere în sistemul SAP
2. Data Dictionary
3. Introducere ABAP Editor
4. Efectuarea operațiilor
5. Siruri de caractere
6. Abap Debugger
7. Database Table
8. Alte tipuri de date
9. Operații pe Database Table
10. Tabele interne
11. Structura unui program și expresii logice
12. Realizarea ecranului de selecție
13. Modularizarea programelor
14. ALV – ABAP List Viewer

Intrebări și răspunsuri legate de curs

Cursul va avea loc în perioada februarie-mai 2023, cu data estimată de start 27 februarie 2023. Zilele de desfășurare a ședințelor vor fi luni și joi de la ora 18 la 21.

Cursul va avea fizic in Cluj-Napoca, locatia urmand a fi comunicata ulterior celor inscrisi.

Pentru a participa la curs ai nevoie de un laptop personal (nu Mac). Pentru instalarea sistemului SAP ai nevoie de un laptop care să aibă minim 8GB de memorie şi 80GB disponibili pe hard.

In cadrul cursului o să primești paşii necesari pentru instalarea sistemului demo SAP pentru a pune ulterior în practică informaţiile pe care le vei primi la curs.

Inscriere curs / Pret

Prețul cursului este de 800 euro. (reducere inscriere pana la 31 ianuarie 2023, in limira locurilor disponibile).

După trimiterea datelor urmează să vă contactăm pentru definitivarea procesului de înscriere. Dacă nu primiți un răspuns la cererea de înscriere în maxim 48 de ore, vă rugăm să ne scrieți pe contact@saponline.ro

Feedback cursanți

Despre SAP Online

SapOnline.ro - Toate materialele de instruire SAP sunt proprietatea SAPOnline.ro. Saponline.ro nu este afiliat SAP AG. SAP este o marca inregistrata SAP AG. SAP AG nu este editorul materialelor de pe acest site si nu este responsabil pentru acestea.

Online acum

There are no users currently online

Cauta un curs

top