fbpx

Curs webinar SAP ABAP – 50 ore

Descriere webinar SAP ABAP

Cursul online video SAP de la 0 la Expert este construit astfel încât să ofere informații atât celor fără cunoștințe care își doresc să intre în lumea SAP, cât si celor care care au cunoștințe medii sau chiar avansate. Cunoștintele pe care urmează să le dobândiți în urma participării la acest curs vă vor fi de real folos pe piața muncii și vă vor deschide noi oportunități profesionale în direcție tehnică sau funcțională.

Cursul este împărțit pe mai multe teme, fiecare dintre acestea conținând tutorialele video și oferă cursanților posibilitatea de studiere la orice ora. Tutorialele au la baza activitatea practica, astfel se pune accentul pe o învățare modernă și eficientă.

Cursul în cifre

0
Ore
0
zile
0
Cursanti
0
Saptamani

Curricula curs

1. Introducere in SAP
2. Data Dictionary
3. Introducere ABAP Editor
4. Operatii in SAP ABAP
5. Tipuri de date in SAP ABAP
6. Structurarea unui program si expresii logice
7. Tabele din baza de date
8. Intrusctiuni pe tabele din baza de date
9. Tabele interne
10. Instructiuni pe tabele interne
11. Folosirea ABAP Debugger
12. Realizarea unui ecran de selectie
13. Modularizarea programelor
14. Folosirea ALV-urilor

Informații legate de curs

ACCES Sistem DEMO

Inainte de inceperea cursului o să primeşti paşii necesari instalării propriului sistem demo SAP şi a licenţei de utilizare. Astfel vei putea exersa multe dintre lucrurile pe care le vom parcurge în cadrul cursului.

RAPORT CALITATE-PRET

Ne dorim să vă oferim cel mai bun raport calitate-pret. În cadrul cursului vom pune foarte mare accent pe întrebări şi pe feedbackurile primite după fiecare lecţie.

LECŢII VIDEO

Toate lecțiile de curs sunt sub forma de webinarii si vor fi inregistrate, astfel vei avea ocazia să le revezi oricând doresti.

Comunitate

În cadrul cursului exista un forum de discuții dedicat pentru întrebări şi sfaturi.


Intrebări și răspunsuri legate de curs

Cursul este programat sa inceapa in data de 3 octombrie 2022.

Pentru a participa la curs ai nevoie de un calculator (nu Mac) şi o conexiune la internet. Acest lucru e necesar daca vrei sa pui in aplicare informatiile pe care le vei urmari in videourile din curs. Pentru instalarea sistemului SAP ai nevoie de un laptop care să aibă minim 8GB de memorie şi 80GB disponibili pe hard.

Inainte de inceperea cursului o să primști paşii necesari pentru instalarea sistemului demo SAP pe care îţi recomandăm să îl instalezi pentru a pune ulterior în practică informaţiile pe care le vei primi la curs.

Înscriere curs / Preț

Oferta valabilă până vineri 16 septembrie 2022!

 

După trimiterea datelor urmează să vă contactăm pentru definitivarea procesului de înscriere. Dacă nu primiți un răspuns la cererea de înscriere în maxim 48 de ore, vă rugăm să ne scrieți pe contact@saponline.ro

Despre SAP Online

SapOnline.ro - Toate materialele de instruire SAP sunt proprietatea SAPOnline.ro. Saponline.ro nu este afiliat SAP AG. SAP este o marca inregistrata SAP AG. SAP AG nu este editorul materialelor de pe acest site si nu este responsabil pentru acestea.

Online acum

There are no users currently online

Cauta un curs

top